Нашия процес за изработка на сайт Пловдив

Разговор

Разкажете ни за вашите бизнес нужди и след страхотен разговор с хубава гореща чаша кафе, ние ще разберем вашите цели и ще започнем да планираме начини да ги осъществим.

План и дизайн

Независимо дали се нуждаете от нов дизайн на уебсайт, нова функция на уебсайт или малка модификация, ние ще подробно изготвим план за действие, за да Ви осигурим желаните резултати.

Изработване на сайт

Докато изграждаме чисто новия ви уебсайт, ние ще ви държим в течение по всяко време, като интегрираме всяка страхотна функция и дизайн елемент. Все пак това е вашият уебсайт!

SEO и вашият успех

Ние не сме доволни, докато не сте вие! Ние не спираме да работим, докато не бъде свършен вашият професионален, красиво изграден и лесен за използване уебсайт. Доставяме навреме, по бюджет и визия.

Обадете се

0897 570 550

Изпратете запитване

ИЛИ
ОБАДЕТЕ СЕ (0897) 570 550


Цена 600 лв за 5 страници

Промоция септември 2021

Услуги

Предоставяме ви услугите, необходими за изграждането на уеб сайт съобразен с вашите изисквания

UX уеб дизайн

Използвайки вашата визия, ние ще създадем уебсайт, който ще използва основните силни страни на вашия бизнес чрез спиращи дъха визуализации и модерна функционалност. Продавайте продуктите си онлайн с решение за електронна търговия или станете по-удобни за мобилни устройства с дизайн на уебсайт, съобразен с най-новите устройства.

Разработка на уебсайт

Изграждаме персонализирани  уебсайт приложения, за да разрешим вашия бизнес от главоболие. Знаем, че проблемите ви са уникални, затова изграждаме персонализирани решения, които да ви помогнат да автоматизирате вашия бизнес и да увеличите ангажираността с клиентите си. Ако проблемите, пред които е изправен вашият бизнес, са уникални, не трябва ли и вашите решения да бъдат?

Оптимизация за търсачки – SEO

Ние насочваме трафика към вашия уеб сайт, за да увеличим продажбите ви, използвайки най-новите техники за SEO. Нашата SEO програма се фокусира върху оптимизирането на съдържанието на вашия уебсайт и ангажирането на клиентите, като същевременно се придържа към стандартите, определени от Google. Вдигнете стремително бизнеса си към желаната позиция на първа страница!

Онлайн Магазин

Изградете нова витрина и подобрете трафика. Ще получите пълнофункционален онлайн магазин на WooCommerce, съчетан с цялостна дигитална маркетингова стратегия за задвижване на вашата марка и генериране на продажби. Това не е само онлайн магазин; това е мощен маркетингов актив!

Поддръжка на уебсайтове

Нуждаете се от помощ за актуализиране на вашия уеб сайт? Нашият екип може да ви помогне да актуализирате уебсайта си, да изградите нова функционалност и да накарате уебсайта Ви да работи както никога преди. Възможностите са безкрайни.

ОЧАКВАМ ВАШЕТО СЪОБЩЕНИЕ ИЛИ ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ ПЛОВДИВ
или се Обади : (0897) 570 550

ПОРТФОЛИО

null
Проверете Моите Проекти

Харесвам да създавам чисти, професионални уеб сайтове, които подсилват маркетинг действията на клиента до следващо ниво.

КОНТАКТ

null
Свържете се С Мен Днес за Изработка На сайт Пловдив !

Работно време
Понеделник до Петък
09:00 to 18:00
Събота
09:00 to 11:00

(Посещения: 141, 1 посещения за деня)